Protest al sindicaliştilor faţă de contribuţii: Mi se pare nefiresc ca România să fie cobai

Postat la 23 octombrie 2017 75 afişări

Aproximativ 60 de sindicalişti au protestat, luni, în faţa Prefecturii Timiş, faţă de intenţia Guvernului de a transfera contribuţiile sociale de la angajator la salariat. Aproximativ 100 de protestatari au scandat şi la Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Protest al sindicaliştilor faţă de contribuţii: Mi se pare nefiresc ca România să fie cobai

Pichetarea Prefecturii Judeţului Timiş a fost organizată, luni, timp de o oră, de către Blocul Naţional Sindical, Filiala Timiş. În jur de 60 de persoane, membre ale sindicatelor afiliate, s-au adunat în faţa instituţiei pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de intenţia Guvernului de a transfera contribuţiile sociale de la angajator în sarcina salariatului.

Manifestanţii nu au scandat nimic, ci doar au stat în faţa instituţiei ţinând în mâini afişe cu numele sindicatelor pe care le reprezintă. De asemenea, o listă cu doleanţele sindicaliştilor a fost înmânată prefectului judeţului Timiş.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.