Un român din Suedia spune că acolo se închid mall-urile dar se deschid multe bazaruri. Ar merge deschise şi în România?

Postat la 24 octombrie 2017 165 afişări

Un român din Suedia spune că acolo se închid mall-urile dar se deschid multe bazaruri, în garaje subterane. Ar merge deschise şi în parcările subterane din România?

Un român din Suedia spune că acolo se închid mall-urile dar se deschid multe bazaruri. Ar merge deschise şi în România?

Pe Facebook, Gabriel Bintia a postat o fotografie cu mesajul: „Se închid mallurile, dar se răspândesc bazarurile! M-am dus azi într-o zonă plină de diversitate vibrantă să mănânc un shish kebab şi să cumpăr baclava.

Intru în garajul subteran, dar acolo, un domn divers ne spune că e zonă no go şi să întoarcem. Garajul era transformat în talcioc cu haine vechi, oale, ibrice, ceainice şi narghilele înşirate pe jos sau în portbagaje.

Dar unde să întorci, că poarta se deschide numai pentru cei care intră, nu pentru cei care ies!”

Vasile Moraru a scris: „Ar trebui sa reinventam si noi Oser-ul, la Cluj! Ia uite ce mult au progresat suedezii! Ce spuneti, poate parkingul de la Platinia?”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.