Decizia militară luată de SUA, pentru prima oară după încheierea Războiului Rece. „E un nou pas pentru a ne asigura că suntem pregătiţi”

Postat la 25 octombrie 2017 699 afişări

Decizia militară luată de SUA, pentru prima oară după încheierea Războiului Rece. „E un nou pas pentru a ne asigura că suntem pregătiţi”

Administraţia Donald Trump a dispus iniţierea pregătirilor militare în regimul de alertă permanentă, în contextul tensiunilor cu regimul din Coreea de Nord, luând o măsură în premieră după sfârşitul Războiului Rece.

"Eu privesc situaţia nu ca fiind o măsură de pregătire pentru un eveniment specific, ci ca o adaptare la realitatea situaţiei mondiale în care ne aflăm; trebuie să ne asigurăm că suntem pregătiţi să mergem înainte", a explicat generalul David Goldfein, şeful Statului Major al Forţelor Aeriene americane.

Află aici care este decizia militară luată de SUA, pentru prima oară după încheierea Războiului Rece. „E un nou pas pentru a ne asigura că suntem pregătiţi”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alerta,
coreea de nord

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.