eMAG şi Raiffeisen Bank lansează un card de cumpărături cu care clienţii pot cumpăra produse în rate

Autor: Florin Casota Postat la 24 octombrie 2017 2085 afişări

eMAG lansează un card pentru clienţi, prin care aceştia beneficiază de plata în rate fără dobândă şi sunt recompensaţi cu puncte de loialitate de până la 10% din valoarea produselor vândute atât de eMAG, cât şi de partenerii din Marketplace.

eMAG şi Raiffeisen Bank lansează un card de cumpărături cu care clienţii pot cumpăra produse în rate

Prin acest card, clienţii eMAG obţin puncte de loialitate eMAG, care pot fi folosite la comenzi ulterioare plasate pe eMAG, şi de rate fără dobândă, în funcţie de produsul cumpărat, de până la 24 de luni. Punctele pot fi administrate din contul de client eMAG.

Clienţii pot face cumpărături de la eMAG şi de la partenerii din Marketplace în valoare de până la 30.000 de lei. Suma poate fi achitată în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă, iar dacă nu doresc să achite în rate, clienţii pot opta pentru plata integrală şi pot beneficia de până la 56 de zile fără dobândă. În plus, toate produsele din gama Samsung pot fi plătite în 24 de rate fără dobândă.

În cazul în care clienţii doresc să renunţe la produsul primit, aceştia au la dispoziţie 30 de zile pentru a-l returna, iar suma plătită va fi restituită integral în contul aferent cardului de credit.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.