"Prometheus 2" va fi lansat în prima parte a anului 2016

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 25 martie 2014 204 afişări

Continuare filmului "Prometheus" va avea premiera în martie 2016 şi va fi regizat de către Ridley Scott, cel care a semnat şi primul film.

"Prometheus 2" va fi lansat în prima parte a anului 2016

Producţia va începe în toamna acestui an, după ce Ridley Scott va încheia filmările la "Exodus", drama biblică ce îl are în centru pe Moise. Scenariul "Prometheus 2" va fi realizat de către Michael Green, care are în portofoliu filme precum "Blade Runner" sau mai recentul "Green lantern".

"Prometheus" a fost prezentat ca un prolog al seriei de mare succes "Alien", iar partea a doua va fi mai apropiată de universul prezentat în filmele din anii '80. De asemenea, personajul interpretat de Michael Fassbender, androidul David, va avea un rol mult mai important.

"Prometheus" a avut încasări de 400 de milioane de dolari la nivel global, iar acest fapt arată importanţa unei continuări pentru compania de producţie Fox.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/prometheus-2-va-fi-lansat-in-prima-parte-a-anului-2016-12328190
12328190
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.