Gérard Depardieu lansează ceasurile “Mândru să fiu rus”

Autor: Ioana Matei Postat la 25 martie 2014 308 afişări

După ce şi-a părăsit ţara natală pentru a se muta în Rusia în semn de protest faţă de o lege care viza creşterea impozitelor pentru francezii bogaţi, Depardieu a încheiat un parteneriat cu producătorul elveţian de ceasuri Cvstos prin care lansează un ceas sub ediţia “Mândru să fiu rus”.

Gérard Depardieu lansează ceasurile “Mândru să fiu rus”

O postare de pe pagina oficială de Facebook a companiei îl arată pe Depardieu în timp ce poartă noul Challenge Jetliner, model încrustat cu simbolul naţional rusesc, vulturul bicefal, în aur roşu. Noile ceasuri Challegenge Jetliner, ediţia "Mândru să fiu rus" pot să coste până la 30.000 de dolari, potrivit publicaţiei britanice The Guardian.

Lui Depardieu i s-a permis să devină cetăţean rus la începutul anului trecut, iar noul paşaport i-a fost livrat chiar de Vladimir Putin. Actorul a cumpărat o proprietate în Republica Mordovia din Rusia, o regiune despre care spunea că “nu are zăcăminte de gaze sau petrol, dar are oameni bogaţi care îşi transformă dorinţele în realitate.”

A declarat mai târziu că îşi iubeşte în continuare ţara natală şi că refuză să fie închis între graniţe “Sunt un om liber. Mă simt acasă oriunde în Europa”. În august anul trecut, Depardeiu a devenit şi cetăţean de onoare al Belgiei.

 

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/g-rard-depardieu-lanseaza-ceasurile-mandru-sa-fiu-rus-12327974
12327974
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.