PROGRAMUL RABLA: Înscrierile persoanelor fizice şi juridice încep luni. Ce acte sunt necesare pentru a obţine tichetul

Postat la 07 iunie 2013 83 afişări

Înscrierea persoanelor fizice şi juridice în Programul "Rabla" 2013 se va face de luni, tichetele fiind distribuite colectorilor de vineri, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), Adrian Gearâp.

PROGRAMUL RABLA: Înscrierile persoanelor fizice şi juridice încep luni. Ce acte sunt necesare pentru a obţine tichetul

 Aproape 290 de colectori (REMAT-uri) şi peste 100 de dealeri auto s-au înscris anul acesta în Programul "Rabla", listele cu cei validaţi urmând să fie publicate pe site-ul AFM.

Persoanele fizice se vor putea înscrie, de luni, la colectorii validaţi, în timp ce cele juridice se înscriu la AFM pentru a beneficia de voucher-ul de 6.500 de lei pentru casarea unui autovehicul mai vechi de 10 ani.

Administraţia Fondului pentru Mediu va emite 20.000 de tichete, dintre care 17.000 pentru persoane fizice/juridice şi 3.000 de tichete pentru instituţiile publice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/programul-rabla-inscrierile-persoanelor-fizice-si-juridice-incep-luni-ce-acte-sunt-necesare-pentru-a-obtine-tichetul-10938451
10938451
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.