Programul Rabla 2013 începe din aprilie, valoarea voucher-ului va fi exprimată în euro

Postat la 30 martie 2013 34 afişări

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a anunţat, sâmbătă, că programul de înnoire a parcului auto va fi implementat începând cu 15 aprilie, iar valoarea unui tichet va fi de 1.500 de euro, ministrul neputând preciza câte tichete vor fi emise.

Programul Rabla 2013 începe din aprilie, valoarea voucher-ului va fi exprimată în euro

 Ministrul Rovana Plumb a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că autorităţile sunt "în perioada de evaluare şi analiză" a programului de înnoire a parcului auto şi că anul acesta implementarea programului Rabla se va face începând cu 15 aprilie "în mod cert".

Ministrul a precizat că valoarea unui tichet în cadrul programului Rabla va fi de 1.500 de euro, dar a adăugat că nu poate spune câte astfel de tichete vor fi emise.

"Încercăm să concentrăm în aşa fel încât să avem o singură emisie de vouchere pe tot anul", a adăugat Rovana Plumb.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/programul-rabla-2013-incepe-din-aprilie-valoarea-voucher-ului-va-fi-exprimata-in-euro-10701225
10701225
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.