Prognoză specială pentru Capitală: Ploi, vânt, ninsori şi temperaturi cu minus. Anunţul meteorologilor

Postat la 04 februarie 2020 83 afişări

Prognoză specială pentru Capitală: Ploi, vânt, ninsori şi temperaturi cu minus. Anunţul meteorologilor

Meteorologii avertizează că bucureştenii vor avea parte de două zile de ploi, vânt şi ninsori. Joi vor fi minus 2 grade noaptea şi se anunţă viscol.

Potrivit ANM, începând de marţi de la ora 13:00 până miercuri la ora 8.00 în Capitală vremea va fi închisă, iar seara şi noaptea trecător va ploua.

Vântul va sufla slab şi moderat în prima parte a intervalului, apoi se va intensifica treptat, iar la rafală se vor atinge viteze de 40…45 km/h. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua precedentă va fi de 11...12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 4 grade.

De miercuri dimineaţă până joi la ora 10.00, vremea se va răci accentuat, temperatura aerului va scădea continuu pe tot parcursul intervalului, de la valori de 4…5 grade în dimineaţa zilei de miercuri până în jurul a -2 grade în noaptea de miercuri spre joi.

Vor fi precipitaţii, ziua sub formă de ploaie, iar seara şi noaptea predominant ninsoare. Vântul avea intensificări temporare, cu rafale ce vor atinge 55...60 km/h, amplificând senzaţia de rece şi viscolind ninsoarea în a doua parte a intervalului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vant,
anunt,
meteorologi,
ninsori,
ploi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.