Prognoză specială pentru Capitală: Două zile de vreme deosebit de caldă

Autor: Andreea Tobias, Mediafax Postat la 22 februarie 2020 52 afişări

Prognoză specială pentru Capitală: Două zile de vreme deosebit de caldă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o prognoză specială pentru Capitală. Bucureştenii vor avea parte de două zile de vreme deosebit de caldă, cu temperaturi maxime de 15 grade.

Potrivit ANM, începând de duminică de la ora 6 până la ora 18.00, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată.

Minima termică de duminică dimineaţa se va situa în jurul valorii de 0 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească, iar temperatura maximă va fi de 12 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat, cu viteze de până la 35...40 km/h.

Începând de duminică de la ora 18.00 până luni la ora 18.00, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu cer temporar noros noaptea şi variabil ziua, dar vântul se va intensifica treptat, cu rafale de 50…60 km/h în a doua parte a nopţii de duminică spre luni şi pe parcursul zilei de luni.

Dimineaţa se vor înregistra 4…6 grade, iar temperatura maximă va fi de 14...15 grade.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoză,
bucureşti,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.