PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri în ţară şi în Bucureşti

Postat la 04 februarie 2013 10 afişări

Marţi, valorile termice vor marca o creştere faţă de intervalul precedent, astfel că vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii februarie în toată ţara. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vestul şi în nordul teritoriului.

În Munţii Apuseni şi în zona Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii mixte, iar în Maramureş şi Crişana şi pe arii restrânse în Banat şi nordul Transilvaniei va ploua slab. Noaptea ploi izolate vor fi şi în nordul Moldovei unde se va depune polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane. În cursul nopţii în regiunile sudice vor fi condiţii de ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade, iar cele minime între -5 şi 5 grade, mai scăzute în depresiuni, până la -8 grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bucureşti,
vest,
teritoriu
/actualitate/prognoza-meteo-pentru-marti-si-miercuri-in-tara-si-in-bucuresti-10541776
10541776
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.