Procuror şef la Parchetul Capitalei: Au fost emise mandate de aducere pentru elevi, nu şi puse în executare

Postat la 06 iulie 2013 41 afişări

Bogdan Staicu, procuror-şef la Parchetul Capitalei, a declarat, vineri, că au fost emise mandate de aducere pentru aproximativ 100 de elevi care au susţinut bacalaureatul la Liceul "Dimitrie Bolintineanu", ce ar fi fost puse în executare dacă aceştia nu se prezentau la audieri în urma citării.

Procuror şef la Parchetul Capitalei: Au fost emise mandate de aducere pentru elevi, nu şi puse în executare

 Mandatele de aducere erau emise pentru aproximativ 100 de elevi, dar nu s-a pus problema punerii lor în aplicare înainte de realizarea procedurii de citare, a spus Bogdan Staicu, procuror şef la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, vineri seară, la Realitatea TV.

"Din cele 250 de persoane (numărul elevilor care au susţinut proba de limba română a bacalaureatului la Liceul Dimitrie "Bolintineanu" din Capitală, n.r.) erau 100 care trebuiau să reprezinte primul eşalon, care să fie audiate, dacă se putea azi, mâine, cel târziu luni, iar celelalte peste o sută de persoane urmau să fie audiate la epuizarea primului eşalon. Aceste 100 de persoane sunt persoanele care fie s-au aflat în sălile în care au fost găsiţi asupra supraveghetorilor bani nejustificaţi, fie sunt 16 elevi în privinţa cărora exista o listă, iar alături de această listă existau rezolvările subiectelor la limba română xeroxate în 16 exemplare. Deci aceştia au fost cei vizaţi cu prioritate", a declarat Staicu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/procuror-sef-la-parchetul-capitalei-au-fost-emise-mandate-de-aducere-pentru-elevi-nu-si-puse-in-executare-11099007
11099007
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.