Primarul acestui oraş din România vrea ca nunţile să se încheie la 12 noaptea

Postat la 29 noiembrie 2017 336 afişări

Primarul Ioan Popa, vrea să interzică desfăşurarea nunţilor şi a altor evenimente de acest gen în oraş, mai târziu de ora 00:00.

Primarul acestui oraş din România vrea ca nunţile să se încheie la 12 noaptea

Primarul Reşiţei a declarat că s-a inspirat din ce se întâmplă în ţările dezvoltate, iar această decizie va fi în beneficiul tuturor.

“În ţările civilzate nu există aşa ceva. Lumea stă până la 12 noaptea şi se duce acasă. Pentru restaurante nu se schimbă nimic, pentru că au aceleaşi meniuri, doar că în loc să se pornească de la opt seara, se porneşte de la două de la trei după-amiaza. Pentru angajaţii din restaurante e mai bine, în sensul că nu stau noaptea. Pentru mire şi mireasă e excelent, că nu stau, cu picioarele umflate în pantofi, până la şase dimineaţa după ultimii beţivani care au rămas în sală. Pentru cei care vin la nuntă au timp să celebreze, nu trebuie să stea până dimineaţa. La ora unu noaptea toată lumea rezonabilă pleacă şi acum acasă", a afirmat primarul Reşiţei, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.