Poliţia germană a descoperit un bărbat care a condus automobile timp de 56 de ani fără să deţină permis

Postat la 28 noiembrie 2017 200 afişări

Poliţia din Germania a descoperit că un şofer, implicat într-un accident rutier minor petrecut săptămâna trecută, a condus automobile pe drumuri publice timp de 56 de ani fără să deţină permis, au anunţat luni autorităţile germane, citate de DPA.

Poliţia germană a descoperit un bărbat care a condus automobile timp de 56 de ani fără să deţină permis

Bărbatul în cauză, în vârstă de 74 de ani, a fost implicat într-un accident minor ce a avut loc în regiunea Hochsauerland. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi i-au cerut acestuia să prezinte permisul de conducere a automobilului.

Bărbatul a recunoscut că lecţiile de condus pe care le-a luat în tinereţe au fost întrerupte atunci când a intrat în armată şi că nu a susţinut apoi niciodată examenul pentru obţinerea permisului auto. El susţine că a condus automobilul doar în situaţii de urgenţă pe parcursul vieţii sale.

Poliţia germană a demarat o anchetă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.