Care este primul lucru pe care trebuie să-l faci dimineaţa pentru a avea succes, în opinia unui psiholog, absolvent Harvard

Autor: Florin Casota Postat la 28 noiembrie 2017 7399 afişări

Amy Cuddy, psihologi şi absolventă Harvard, a dezvăluit pentru Business Insider care este primul lucru pe care trebui să-l faci dimineaţa pentru a te simţi mai bine şi pentru a avea mai mult succes.

Care este primul lucru pe care trebuie să-l faci dimineaţa pentru a avea succes, în opinia unui psiholog, absolvent Harvard

Cuddy sugerează că înainte de a ne da jos din pat ar trebui să ne întindem corpul cât putem de mult. De ce am face asta? Teoria din spate se numeşte "power posing" (nr. poziţie de putere) şi atunci când te întinzi foarte mult îi transmiţi creierului că ai foarte multă încredere în tine. Din această poziţie de putere, de a te face cât mai mare posibil, îi spune minţii şi corpului tău că eşti o persoană foarte încrezătoare.

"Când pretinzi că eşti foarte puternic este foarte probabil să te şi simţi foarte puternic", spune Amy Cuddy care precizează că dormitul în poziţia fetusului s-ar putea să aibă un efect invers asupra încrederii de sine.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.