Primăriţă fără mască în şcoli, chiar dacă e scenariu roşu: „Ei, e o mare prostie…”

Postat la 02 aprilie 2021 142 afişări

Primăriţă fără mască în şcoli, chiar dacă e scenariu roşu: „Ei, e o mare prostie…”

Zeci de fotografii în care primăreasa Maria Huţu din Vârfu Câmpului, Botoşani se află printre oameni şi nu poartă mască au apărut în spaţiul public. Comuna are o incidenţă COVID de 3,06 cazuri la mia de locuitori şi se află în scenariul roşu!

Maria Huţu, primăriţa din Vârfu Câmpului, primarul reales în septembrie 2020, a postat imagini pe contul oficial de Facebook, de la un eveniment dedicat Zilei Femeii, în 8 martie. În unele poartă mască, iar în altele nu, chiar dacă se află într-o sală de clasă, în faţa elevilor, scrie botosaneanul.ro.

Maria Huţu: „E o mare prostie”

„Ei, e o mare prostie vreau să spun, hai, altceva? Este o mare prostie. În primul rând toate pozele mele sunt cu mască, nu ştiu de unde au scos, ce au scos şi ce au făcut. Chiar este deranjant şi chiar nici nu vreau să comentez. Am sute de poze pe care le-am postat şi pe care o să vi le trimit şi toate au fost cu mască. Atât pot să spun”, a declarat femeia pentru jurnaliştii botoşăneni.

După sesizările făcute de cititori, femeia s-a arătat revoltată şi spune că este „o informaţie pe care o dă un neavenit sau o neavizată, sau ce ştiu eu? Habar nu am”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scenariu,
scoli

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.