Primăria unui municipiu a ANULAT Hora Unirii din cauza gripei

Postat la 23 ianuarie 2019 48 afişări

Primăria municipiului Câmpina, din judeţul Prahova, a decis anularea manifestărilor dedicate Unirii Principatelor, din cauza numărului mare de cazuri de gripă şi a faptului că vremea este nefavorabilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primăria unui municipiu a ANULAT Hora Unirii din cauza gripei

Primăria municipiului Câmpina a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că evenimentul „Hora Unirii 2019”, care care ar fi trebuit să aibă loc joi, de la ora 12.00, în piateţa „La Ceas”, a fost anulat.

 

„Date fiind vremea nefavorabilă unui astfel de eveniment organizat în aer liber, din ultimele zile şi multiplele cazuri de gripă, a fost luată hotărârea anulării acestuia (Hora Unirii - n.r.)”, anunţă Primăria Câmpina.

 

În documentul citat se specifică faptul că programele artistice pregătite de ansamblurile folclorice vor putea fi urmărite la alte manifestări cultural-artistice ce vor avea loc în municipiul Câmpina.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
unire,
anulare,
primarie,
gripa,
cauza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.