O companie care voia să deschidă un centru de servicii cu 250 de angajaţi ezită să mai vină în România din cauza OUG 114

Postat la 23 ianuarie 2019 61 afişări

Creşterea pieţei locale, pregătirea angajaţilor şi noile proiecte de birouri fac din Bucureşti una dintre cele mai atractive destinaţii pentru companiile care doresc să se extindă pe domeniul cen­trelor de servicii, însă schimbările rapide şi puternice în ceea ce priveşte legisla­ţia le va ţine la distanţă.

O companie care voia să deschidă un centru de servicii cu 250 de angajaţi ezită să mai vină în România din cauza OUG 114

„Ce s-a întâmplat cu ordonanţa pe final de an reprezintă motivul pen­tru care o companie se gândeşte să nu mai vină în România. Avem un cli­ent din Europa de Vest care voia să intre pe pia­ţa locală cu un centru de servicii, ini­ţial cu 200-250 de angajaţi şi cu perspec­tiva de a se extinde spre 500 de sala­riaţi. Acum ia în calcul să rămână în vest, cu toate că acolo nu găseşte com­pe­tenţe lingvistice cum găseşte aici“, a de­clarat Laurenţiu Lazăr, managing part­ner la Colliers Interna­tional România.

Anul trecut, spre exemplu, cea mai importantă intrare pe piaţa locală a fost cea a London Stock Exchange, care a ajuns la finalul anului trecut spre 100 de an­gajaţi, iar planul este să ajungă la un total de 400.

 

Anul acesta pe piaţa locală de bi­rou­ri vor fi livraţi 360.000 mp de spaţii office noi, valoare record pentru ultimii ani.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
servicii,
romania,
companie,
cauza,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.