Concurenţa a amendat trei companii din industria lemnului cu 2,3 mil.lei pentru trucarea unei licitaţii derulate de Romsilva

Postat la 23 ianuarie 2019 54 afişări

Consiliul Concurenţei a sancţionat trei companii cu amenzi totale de 2,31 milioane lei (aprox. 497.866 euro) pentru trucarea unei licitaţii derulate de Romsilva prin Direcţia Silvică Neamţ pentru valorificarea lemnului fasonat.

Concurenţa a amendat trei companii din industria lemnului cu 2,3 mil.lei pentru trucarea unei licitaţii derulate de Romsilva

În cadrul investigaţiei declanşate la stârşitul anului 2016, Autoritatea de Concurenţă a constatat că Forestar SA, Nico Paul SRL şi Saniral SRL au stabilit preţurile ofertelor cu care au participat la licitaţia în plic închis pentru 94 de loturi de lemn fasonat.

 

Licitaţia publică în plic închis este tipul de licitaţie pe parcursul căreia părţile participante trebuie să păstreze confidenţialitatea preţului oferit pentru bunul licitat.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
licitatie,
companii,
derulare,
romsilva

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.