Primăria din România care a primit un cadou de 10 milioane de lei de la un mall

Postat la 24 martie 2018 130 afişări

O companie care deţine un mall din zona Bucur Obor va dona către Primăria Capitalei un teren de 1.800 de metri pătraţi pe care societatea comercială a realizat lucrări de infrastructură, respectiv o bandă de circulaţie şi un trotuar. Investiţia şi terenul se ridică la 10,2 milioane lei.

Primăria din România care a primit un cadou de 10 milioane de lei de la un mall

Oferta de donaţie a companiei va fi supusă votului în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de săptămâna viitoare.

„Se acceptă oferta de donaţie a SC Veranda Obor SA, având ca obiect: imobilul- teren în suprafaţă de 1.846 mp situat în Strada Ziduri Moşi, sector 2, proprietate a SC Veranda Obor SA (...) şi lucările realizate pe terenul în suprafaţă de 1.846 (n.r. – acelaşi teren)”, se arată în proiectul de hotărâre a CGMB.

Potrivit proiectului, valoarea totală a donaţiei, teren plus investiţie, este de 10,2 milioane de lei, respectiv 5, 6 milioane de lei valoarea terenului.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.