Primăria Capitalei vrea să aloce un milion de euro pentru deratizare şi dezinsecţie

Postat la 26 octombrie 2017 133 afişări

Primăria Capitalei vrea să aloce un milion de euro pentru efectuarea dezinsecţiei şi deratizării în oraş, acţiuni ce trebuie făcute până la sfârşitul anului, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Primăria Capitalei vrea să aloce un milion de euro pentru deratizare şi dezinsecţie

Primăria Capitalei vrea să aprobe bugetul pentru servicii de combatere a şobolanilor şi ţânţarilor din Bucureşti.

 

Municipalitatea a încheiat un contract pentru astfel de servicii la sfârşitul lunii septembrie, aşa cum se prevede şi în proiectul de pe ordinea de zi a şedinţei CGMB, denumit „Aprobarea finanţării Programului unitar de iginenizare de la Bugetul Municipiului Bucureşti pentru anul 2017”, în care se menţionează că „în data de 27.09.2017 a fost încheitat Contractul de Servicii nr. 699 cu S.C. CORAL IMPEX SRL, urmare a finalizării procedurii de Achiziţie Publică, având a obiect realizarea unor tramente de dezinsecţie şi deratizare în Municipiul Bucureşti”.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.