Primăria Capitalei va acorda finanţări de 50.000 de euro pentru deschiderea unei afaceri. Câte proiecte vor fi acceptate şi din ce domenii

Postat la 11 decembrie 2018 299 afişări

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, că Municipalitatea va lansa, împreună cu Consiliul Intreprinderilor Mici şi Mijlocii, un program de acordare de finanţări pentru demararea de afaceri, prin care bucureştenii care vor să înceapă un business pot primi suma de 50.000 de euro.

Primăria Capitalei va acorda finanţări de 50.000 de euro pentru deschiderea unei afaceri. Câte proiecte vor fi acceptate şi din ce domenii

Programul va începe din ianuarie 2019 şi se numeşte „Bucharest Start Up City”.

 

„Am semnat azi (marţi, n.r.) un protocol între Primăria Generală şi Consiliul Naţional al Intreprinderilor Private Mici şi Mijlocii, în urma căruia demarăm un program amplu de încurajare a mediului privat în Capitala României. Este vorba de un proiect care va beneficia de 10 milioane de euro şi care va demara începând cu luna ianuarie a anului viitor, când vor fi acordate 200 de start-up-uri, în valoare de 50.000 de euro”, a declarat, marţi, Gabriela Firea, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acordare,
capitala,
finantare,
afaceri,
primarie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.