Dominic Bruynseels, Preşedinte executiv / Piraeus Bank România: "Cu sprijinul noilor noştri acţionari, suntem deja un jucător mai puternic, cu acces la resurse financiare şi expertiză"

Autor: Ioana Matei Postat la 15 decembrie 2018 660 afişări

"Avem o afacere solidă şi o echipă foarte bună. Pe termen scurt ne propunem să fim un partener mai competitiv şi mai atrăgător pentru clienţii noştri şi pentru piaţa românească."

Dominic  Bruynseels, Preşedinte executiv / Piraeus Bank România: "Cu sprijinul noilor noştri acţionari, suntem deja un jucător mai puternic, cu acces la resurse financiare şi expertiză"

Carte de vizită

¶ Dominic Bruynseels a fost numit în această vară preşedinte executiv al Piraeus Bank România

¶ El are o experienţă de 38 de ani în sectorul bancar şi a lucrat inclusiv în cadrul Standard Bank of South Africa şi Barclays Bank

¶ A fost CEO al BCR în perioada 2008 – 2012

¶ Anul acesta, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare a intrat în acţionariatul Piraeus Bank România cu o participaţie de 19%, fondul de investiţii J.C. Flowers & Co. a cumpărat 76,1% din acţiuni, iar conducerea băncii deţine 4,9%

¶ Piraeus Bank a raportat pentru 2017 active de

6,4 miliarde de lei şi a revenit pe profit, obţinând un câştig net de

10,8 milioane de lei

¶ În luna decembrie a acestui an, banca îşi va schimba denumirea în First Bank

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.