Ce se ascundea în spatele imaginii cu o aeronavă a companiei aeriene Emirates acoperită cu diamante

Autor: Andra Stroe Postat la 11 decembrie 2018 365 afişări

O postare care înfăţişa un avion al companiei aeriene Emirates încrustat cu diamante a devenit virală, după ce utilizatorii reţelei Instagram au distribuit-o de mii de ori.

Ce se ascundea în spatele imaginii cu o aeronavă a companiei aeriene Emirates acoperită cu diamante

Potrivit Daily Mail, imaginea cu aeronava Boeing 777 acoperită de cristale şi diamante a iscat controverse, făcând utilizatorii să se întrebe dacă este reală sau prelucrată în Photoshop. „Este real sau visez? Te rog, spune că e adevărat, e atât de frumos!”, a comentat un utilizator. Dar alţii, pe bună dreptate, au întrebat cum ar putea să zboare avionul cu greutatea adăugată de miile de diamante. „Din păcate, nu este posibil din punct de vedere tehnic. Avionul ar avea o greutate suplimentară prea mare, care ar genera probleme serioase de siguranţă."

Postarea a devenit rapid foarte populară, câştigând sute de mii de opinii – mai ales pentru că linia aeriană însăşi a repostat-o pe propria pagină.

Dar s-a dovedit că totul nu a fost aşa cum se părea - imaginea a fost de fapt rezultatul unei lucruri realizate în Photoshop de către Sara Shakeel, un fost medic stomatolog. Ea a prelucrat o fotografie a unei aeronave Boeing 777 realizată înainte de un zbor spre Milano.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
diamante,
emirates

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.