Primăria Capitalei vrea să plătească Banca Mondială cu 3,9 milioane euro pentru asistenţă tehnică

Postat la 10 decembrie 2018 52 afişări

Primăria Capitalei vrea să semneze un acord de prestări servicii de asistenţă tehnică din partea Băncii Internaţionale pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, care presupune plata din partea Municipalităţii a sumei de 3,9 milioane de euro. Primăria va primi asistenţă pentru dezvoltarea urbană.

Primăria Capitalei vrea să plătească Banca Mondială cu 3,9 milioane euro pentru asistenţă tehnică

„În contextul dezvoltării regionale, a direcţiilor trasate de Uniunea Europeană şi a celor 17 obiective cuprinse în Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă adoptate de Parlamentul României privind obiectivele dezvoltării durabile, întărirea componentei de dezovoltare economică locală, Municipiul Bucureşti intenţionează să încheie un Acord de prestări servicii de asistenţă tehnică cu Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare având ca obiect Programul de Dezvoltare Urbană a Municipiului”, se arată în expunerea de motive a proiectului aflat pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de miercuri.

 

Potrivit proiectului, beneficiarul acestui acord, respectiv Primăria Municipiului Bucureşti, se asigură să plătească suma de 3,9 milioane de euro Băncii Internaţionale pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (structură a Băncii Mondiale – n.r.).

 

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.