Mai prinde Kevin printre români chiar şi după atâţia ani!? SURPRIZĂ de proporţii pe piaţa media

Postat la 10 decembrie 2018 97 afişări

Luna decembrie aduce, ca în fiecare an, adevărate recorduri de audienţă pentru ProTV în serile în care postul difuzează filmul ”Singur Acasă”.

Mai prinde Kevin printre români chiar şi după atâţia ani!? SURPRIZĂ de proporţii pe piaţa media

În 2018, filmul care prezintă prima parte a aventurilor lui Kevin McCallister, jucat de Macaulay Culkin, a fost urmărit de un număr impresionant de telespectatori. Pe segmentul comercial de public, ProTV a obţinut în intervalul orar 20-22 un rating de 10.6%, echivalentul a 464.000 de persoane.

Spre comparaţie, meciul vedetă al zilei în Liga 1 Betano, partida dintre CFR Cluj şi Gaz Metan a fost urmărită de un număr mult mai mic de telespectatori. Meciul spectaculos încheiat cu scorul de 2-2 a înregistrat pe DigiSport un rating de 1.5% pe segmentul comercial. Nu doar meciul-vedetă din Liga 1 a fost zdrobit la capitolul audienţă de filmul difuzat de ProTV. Postul din Pache a avut cifre mult mai mari şi decât restul posturilor generaliste. Dacă ”Singur Acasă” a avut un rating de 10.6% în segmentul comercial, pe locul doi a fost programul Kanal D cu 4.4%, iar pe trei Antena 1 cu 3.9%.

 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mediere,
piata,
prindere,
romani,
surpriza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.