„Amazon va intra în faliment". Jeff Bezos continuă să vorbească despre moartea inevitabilă a companiei

Autor: Alina Mihai Postat la 09 decembrie 2018 659 afişări

CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, a vorbit în repetate rânduri despre moartea inevitabilă a companiei sale, iar conform convingerii lui, firmele mari tind să trăiască doar pentru "decenii". Bezos a spus chiar că speră că va muri înainte de falimentul companiei pe care a crescut-o.

Jeff Bezos a înfiinţat Amazon în 1994, iar de atunci a devenit un „monstru” de tehnologie - momentan cea mai valoroasă companie din lume - care l-a transformat în cel mai bogat om din istoria modernă.

Dar miliardarul pare convins că Amazon este sortit să moară. De trei ori în ultimii cinci ani, Bezos a vorbit despre sfârşitul inevitabil al firmei.

O asemenea discuţie este total neobişnuită pentru un CEO al unei companii importante. Cu presiunea pieţei şi cu investitorii exigenţi care se uită peste umăr, directorii executivi sunt în mod normal neabătut de pozitivi cu privire la perspectivele firmei lor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
deces,
amazon,
faliment

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.