Tratamente cu inteligenţă artificială şi senzori

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 09 decembrie 2018 53 afişări

Zilele când se lansa o soluţie pentru toată lumea par să fi trecut, dacă este să credem o serie de companii producătoare de tratamente pentru păr, care susţin că pot oferi produse personalizate pentru fiecare client.

Tratamente cu inteligenţă artificială şi senzori

Acestea se bazează fie pe chestionare la care trebuie să răspundă clienţii şi algoritmi de inteligenţă artificială, cum ar fi soluţiile oferite de firme ca Prose sau Function of Beauty, scrie New York Times, ori pe dispozitive cu senzori care pot detecta structura moleculară a părului şi nivelul său de hidratare, după care o maşinărie instalată în salonul de coafură la care se face testul prepară tratamentul necesar şi tipăreşte o etichetă cu cod de bare pentru comenzile viitoare, acest din urmă sistem fiind calea aleasă de gigantul din industria cosmeticelor Schwarzkopf. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tratament,
inteligenta,
par,
clienti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.