Primăria Capitalei preia în administrare şase terenuri de la Ministerul Apărării Naţionale

Postat la 15 noiembrie 2017 79 afişări

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) va transfera şase terenuri din proprietatea instituţiei către Primăria Capitalei, terenuri pe care Municipalitatea vrea să le folosească pentru construirea de locuinţe sociale şi pasaje rutiere, a anunţat, miercuri, primarul general Gabriela Firea.

Primăria Capitalei preia în administrare şase terenuri de la Ministerul Apărării Naţionale

„Vrem să demarăm cât mai urgent construirea de locuinţe sociale şi pentru tineri. Vom constitui un grup de lucru comun pentru a prelua în cel mai scurt timp terenurile aflate în administrarea MAPN”, a declarat Gabriela Firea, după o întâlnire avută miercuri cu ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor.

Terenurile pe care Primăria Capitalei le vrea sunt pe Strada Odăi, în suprafaţă de 9.000 mp, 40.000 mp de pe Dimitrie Pompei şi 9.000 mp pe Strada Gheorghe Pătraşcu, potrivit unui comunicat de presă al PMB remis miercuri MEDIAFAX.

„O prima măsură pe care am întreprins-o a fost identificarea unor terenuri care să se preteze la astfel de investiţii. O parte dintre acestea nu sunt, însă, în proprietatea municipiului Bucureşti, ci în proprietatea statului şi administrarea MAPN”, a mai declarat Gabriela Firea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.