Primăria Capitalei face licitaţie pentru cumpărarea a peste 100 de ambulanţe

Postat la 23 martie 2018 48 afişări

Primăria Capitalei a anunţat, vineri, că a transmis spre publicare în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) licitaţia privind achiziţionarea a 106 ambulanţe pentru Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 mai.

Primăria Capitalei face licitaţie pentru cumpărarea a peste 100 de ambulanţe

„Demarăm astăzi o nouă procedură de achiziţie foarte importantă pentru Bucureşti, mai exact cea prin care urmează să fie achiziţionate cele 106 ambulanţe pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Consider că nu este o cheltuială, ci o investiţie, în condiţiile în care o parte însemnată a parcului auto al Serviciului de Ambulanţă este în acest moment depăşită. Îmi doresc aşadar ca această licitaţie să fie finalizată într-un timp cât mai scurt, astfel încât pacienţii să beneficieze cât mai curând de servicii medicale de urgenţă la standarde europene”, a declarat primarul general, Gabriela Firea, potrivit unui comnicat de presă remis vineri de PMB.

Potrivit PMB, la solicitarea SABIF, municipalitatea urmează să achiziţioneze 89 de ambulanţe de tip B, destinate intervenţiei de urgenţă şi transportului medical asistat al pacienţilor şi 17 ambulanţe tip C, destinate urgenţelor medicale cu prioritate maximă şi transportului medical asistat al pacientului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.