Prima gafă a preşedintelui Joe Biden în călătoria sa în Asia: Columbia în loc de Cambodgia

Autor: Andreea Tobias Postat la 12 noiembrie 2022 34 afişări

Preşedintele Joe Biden a comis prima gafă din călătoria sa în Asia sâmbătă, în primele secunde ale discursului de deschidere, când s-a referit din greşeală la gazda sa cambodgiană ca fiind şeful Columbiei.

Prima gafă a preşedintelui Joe Biden în călătoria sa în Asia: Columbia în loc de Cambodgia

Biden a vorbit la câteva secunde după premierul Hun Sen, care conduce ţara de 37 de ani.

„Vreau să îi mulţumesc premierului Columbiei pentru conducerea sa în calitate de preşedinte al ASEAN', a spus Biden la începutul discursului său, poticnindu-se şi apoi trecând mai departe fără să-l corecteze, scrie Daily Mail.

A fost primul său discurs public de la acest eveniment, după o călătorie maraton care a constat în două zboruri pe distanţe lungi şi o escală de trei ore în Egipt.

De altfel, Biden a greşit numele Cambodgiei şi când pleca, joi, de la Casa Albă: „Oricum, băieţi, mă îndrept spre - mai întâi de toate, merg la Cairo pentru - pentru efortul de mediu, apoi mă îndrept spre Columbia şi apoi - vreau să spun, Cambodgia”, a spus el, după care s-a corectat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
biden,
gafă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.