Prima descriere din interior a CASEI lui Dincă. Avocatul familiei Luizei Melencu, îngrozit: Cu patul acela de fier înfiorător, miroase totul a cadavru

Postat la 06 august 2019 346 afişări

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a descris locuinţa lui Gheorghe Dincă, spunând că este „absolut înfiorător, un dezastru organizat” şi „miroase peste tot a cadavru”.

Prima descriere din interior a CASEI lui Dincă. Avocatul familiei Luizei Melencu, îngrozit: Cu patul acela de fier înfiorător, miroase totul a cadavru

Întrebat despre percheziţiile informatice, avocatul a spus că sunt în analiză un laptop, trei telefoane şi un aparat foto, iar rezultatele nu se pot afla marţi pentru că „se copiază automat în anumite softuri, se clonează mediile, dar nu se intră în ele”.

Întrebat despre locuinţa lui Dincă, Tonel Pop a spus că este înfiorătoare: „Nu vorbesc numai despre subsol. Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ţinut fetele, cu patul acela de fier înfiorător, miroase totul a cadavru. Şi din pământ iese mirosul”.

În ce priveşte casa pe interior, avocatul a descris-o ca pe un atelier auto în care ar fi avut loc o explozie, din care cineva apoi a furat şi unde cineva a răscolit: „Încăperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, montat, ancorat în perete. Este absolut înfiorător, un dezastru organizat, miroase peste tot. Nu miroase numai în încăpere, mirosul iese din pământ, din subsol, din camera aceea, din pereţi, miroase a cadavru peste tot”.

Marţi dimineaţă, anchetatorii au reluat verificările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere. La verificări asistă şi Gheorghe Dincă. Alţi anchetatori au mers, însoţiţi de un câine de urme, la pădurea de la marginea Caracalului, unde luni s-a găsit un sac cu oase şi cenuşă.

Luni, procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Ucigaşul susţinea că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.

Din declaraţiile lui Gheorghe Dincă, resturile umane ar fi ale Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie 2019, iar crima a avut loc în aceeaşi zi în care fata a fost sechestrată. Iniţial, Dincă a spus că a aruncat trupul în Olt, iar apoi în Dunăre. Acum a revenit şi a indicat pădurea de lângă Caracal.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avocat,
cadavru,
familie,
casa,
fier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.