Firmele controlate de Remus Rădoi, contracte bănoase cu statul: Ne facem datoria mai bine decât Poliţia

Postat la 05 august 2019 298 afişări

Firmele controlate de Remus Rădoi, cel care a fost chemat să ajute Poliţia în cazul crimelor din Caracal, derulează contracte bănoase cu instituţiile statului. Acesta spune că toate contractele sunt „perfect legale”, obţinute prin licitaţie şi că „ne facem datoria mai bine decât Poliţia”.

Firmele controlate de Remus Rădoi, contracte bănoase cu statul: Ne facem datoria mai bine decât Poliţia

Firmele controlate de omul de afaceri Remus Rădoi din Caracal, Safety Security şi Spartan Pază şi Protecţie, au numeroase afaceri cu instituţiile statului.

În Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, cele două firme figurează cu mai multe contracte încheiate cu diverse instituţii, în valoare de peste 3 milioane de lei.

Astfel, în anul 2018, firma Spartan Security a încheiat contracte de pază şi protecţie la staţiile CFR Slatina, Piteşti, Drobeta Turnu Severin şi SRLU Craiova, în valoare de 735.139 de lei.

Tot anul trecut, firma Safety Security a încheiat două contracte mari: unul de pază umană şi monitorizare, cu Direcţia pentru Protecţia Copilului Caracal, în valoare de 368.313 de lei, şi unul pentru paza Depoului Ploieşti, în valoare de 768.000 de lei.

În anul 2019, aceeaşi firmă a câştigat licitaţia organizată de Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz SA, în valoare de 481.873 de lei. De asemenea, Safety Security mai are în derulare un contract de pază a Cantinei Sociale din Caracal, evaluat de 126.144 de lei, şi unul cu Administraţia Pieţelor din acelaşi oraş, în valoare de 61.320 de lei.

Tot în cursul acestui an, firma a încheiat cu Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt un contract în valoare de 21.384 lei, în timp ce cu Primăria Caracal a semnat un contract de 460.082 de lei.

Omul de afaceri Remus Rădoi a declarat, pentru MEDIAFAX, că toate contractele au fost încheiate legal şi că cei peste 1.800 de angajaţi ai celor două firme îşi fac datoria „mai bine decât Poliţia”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
contracte,
politie,
firme,
datorie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.