Preşedintele Warner Bros., Kevin Tsujihara, acuzat de abuzuri sexuale

Postat la 07 martie 2019 37 afişări

Warner Media a deschis o anchetă internă pentru a stabili dacă preşedintele-director general al studiourilor Warner Bros., Kevin Tsujihara, unul dintre cei mai puternici oameni de la Hollywood, a promis roluri unei actriţe în schimbul unor favoruri sexuale, potrivit The Hollywood Reporter.

Preşedintele Warner Bros., Kevin Tsujihara, acuzat de abuzuri sexuale

Articolul din The Hollywood Reporter prezintă inclusiv nişte mesaje pe care şi le-ar fi trimis actriţa britanică Charlotte Kirk şi Tsujihara în 2013, după ce au făcut cunoştinţă prin intermediul miliardarului australian James Packer, la Hotel Bel Air din Los Angeles. Packer şi partenerul său de afaceri, producătorul Brett Ratner, erau pe punctul de a încheia un contract privind realizarea unor filme împreună cu Warner Bros.

Mesajele sugerează solicitarea unor favoruri sexuale în schimbul promisiunilor făcute de Tsujihara de a-i facilita obţinerea unor roluri. Actriţa îi considera responsabili atât pe Tsujihara, cât şi pe Packer şi Ratner, potrivit aceloraşi mesaje.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
presedinte,
acuzatii,
hollywood,
reportaj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.