LOVITURĂ majoră: O banca din România vrea să concedieze masiv şi închide aproape jumătate din locaţii

Postat la 06 martie 2019 1506 afişări

First Bank (fosta Piraeus Bank), locul 13 în topul bancar local, a propus sindicatului pro­priu închiderea sau comasarea a 40 de su­cursale şi concedierea a 379 de angajaţi, o de­ci­zie finală urmând să fie luată după fina­lizarea negocierilor dintre cele două părţi.

LOVITURĂ majoră: O banca din România vrea să concedieze masiv şi închide aproape jumătate din locaţii

„La acest moment, am comunicat sin­dicatului şi echipei interne estimările noastre refe­ritoare la reorganizarea reţelei de sucur­sale şi a numărului potenţial de angajaţi afec­taţi. Plănuim să închidem şi/sau comasăm un nu­măr de 40 de sucursale. Esti­măm că vor fi afec­taţi 379 de an­gajaţi. Dorim să subliniem fap­­tul că aceste cifre re­prezintă esti­mări, iar la sfâr­şitul pe­rioadei legale de negocieri vom anunţa de­cizia finală şi noua con­figu­raţie a reţelei de sucur­sale“, au precizat re­pre­zen­tanţii First Bank.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concediere,
inchidere,
banca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.