Preşedintele Erdogan cere partidului aflat la conducere în Turcia să studieze metaversul şi criptomonedele

Autor: Alex Ciutacu Postat la 27 ianuarie 2022 58 afişări

Preşedintele Erdogan cere partidului aflat la conducere în Turcia să studieze metaversul şi criptomonedele

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a cerut partidului AKP, aflat la conducere, să studieze metaversul şi criptomonedele, precum şi modul în care se pot face tranzacţii cu acestea, potrivit informaţiilor Daily Sabah, citate de CoinTelegraph.

Marţi, liderii partidului au fost instruiţi să lanseze o cercetare asupra fenomenului şi a ramificaţiiilor pe care acesta le-ar putea avea în viitor. Aspectele economice ale metaversului, criptomonedelor şi ale reţelelor sociale ar urma să fie discutate într-un forum de dezbateri pe care îl va organiza AKP.

Metaversul începe să câştige teren în Turcia, în contextul în care oamenii au început să tranzacţioneze teritorii în metaversuri care imită teritoriul Turciei. Cele mai căutate sunt cele care au replicat teritorii din Istanbul.

În timp ce guvernul Turciei este deschis la a explora tehnologie blockchain, metaversul şi o potenţială monedă digitală controlată de stat, preşedintele Erdogan este cunoscut pentru poziţiile categorice împotriva criptomonedelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turcia,
erdogan,
partid,
presedinte,
conducere,
incepere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.