Premierul Viorica Dăncilă se întâlneşte astăzi, la Guvern, cu guvernatorul BNR Mugur Isărescu. Nivelul inflaţiei şi indicele ROBOR, printre temele de discuţie

Postat la 03 mai 2018 27 afişări

Premierul Viorica Dăncilă se va întâlni, joi, la Palatul Victoria, cu guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu.

Premierul Viorica Dăncilă se întâlneşte astăzi, la Guvern, cu guvernatorul BNR Mugur Isărescu. Nivelul inflaţiei şi indicele ROBOR, printre temele de discuţie

Întâlnirea va avea loc în cursul zilei de joi, la sediul Guvernului.

Printre temele abordate se vor număra nivelul inflaţiei şi indicele ROBOR. De altfel, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că la întâlnirea de la Guvern, de joi, cu conducerea Băncii Naţionale a României (BNR), se va discuta şi de inflaţie, şi de ROBOR, ţinând însă să precizeze că medierea propusă de Preşedinţie pe aceste teme „nu se justifică”.

„Discuţia aceasta de la Guvern a fost stabilită înainte ca domnul preşedinte să anunţe acea mediere care, după părerea mea, nu se justifică. Vom discuta, cu domnul Isărescu, despre ROBOR, de inflaţie şi de alte subiecte care dau imaginea noastră macroeconomică”, a spus Eugen Teodorovici într-o emisiune la România TV.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.