Cu ce a ajuns să se ocupe acum fostul şef al asasinilor plătiţi de Escobar, după ce a scăpat de închisoare

Postat la 14 iulie 2018 1007 afişări

Jhon Jairo Velasquez Vasquez, cunoscut sub numele de Popeye, a fost unul dintre cei mai nemiloşi asasini care a lucrat alături de Pablo Escobar.

Cu ce a ajuns să se ocupe acum fostul şef  al asasinilor plătiţi de Escobar, după ce a scăpat de închisoare

Oamenii conduşi de Popeye au omorât mii de oameni în Columbia, pe vremea în care Pablo Escobar controla traficul de droguri, însă a scăpat cu viaţa după ce Don Pablo a fost ucis în 1993.

El a fost trimis în judecată în 1995 pentru sute de crime, pe care le-a mărturisit, şi a ajuns în acelaşi în în detenţie.

La sfârşitul anului 2017, autorităţile din Columbia au decis reîncarcerarea lui Popeye, după ce acesta ar fi violat termenii eliberării condiţionate. Fostul om de încredere al lui Escobar ar fi fost prins la o petrecere alături de unul dintre cei mai importanţi traficanţi de droguri din Columbia.

Popeye fusese eliberat condiţionat în 2014, după 22 de ani petrecuţi în spatele gratiilor.

După eliberare, Popeye devenise relativ popular pe Youtube, realizând videoclipuri în care critica politica de stânga promovată de partidele aflate la guvernare în Columbia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.