Premierul Viorica Dăncilă a trimis Corpul de Control la TAROM

Postat la 28 ianuarie 2019 43 afişări

Premierul Viorica Dăncălă a trimis, luni, Corpul de Control la TAROM pentru a verifica, printre altele, regulile care guvernează sistemul de administrare şi control, precum şi circumstanţele în care două aeronave Airbus A310 au fost înstrăinate în anul 2018.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis Corpul de Control la TAROM

”Din dispoziţia premierului Viorica Dăncilă, Corpul de control al prim-ministrului a declanşat astăzi (luni - n.r.) o acţiune de control la Compania Naţională de Transporturi Aeriene – TAROM S.A. Obiectivele acţiunii de control constau în verificarea respectării dispoziţiilor legale privind organizarea şi funcţionarea TAROM S.A., regulile care guvernează sistemul de administrare şi control, precum şi circumstanţele în care două aeronave Airbus A310 au fost înstrăinate în anul 2018”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

 

Potrivit sursei citate, la finalul verificărilor, concluziile vor fi prezentate prim-ministrului Guvernului României şi, după caz, vor fi comunicare instituţiilor abilitate pentru dispunerea măsurilor legale ce se impun.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
controlul,
premier,
tarom,
trimitere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.