Cine este noul antrenor al Simonei Halep, Thierry Van Cleemput. Ce salariu va primi lunar de la Halep

Postat la 28 ianuarie 2019 115 afişări

Thierry Van Cleemput (50 de ani), antrenorul cu care va colabora Simona Halep (27 de ani) în următoarea perioadă, a sosit la Bucureşti. De luni, contănţeancă este ocupanta locului trei în clasamentul WTA.

Cine este noul antrenor al Simonei Halep, Thierry Van Cleemput. Ce salariu va primi lunar de la Halep

Antrenorul belgian a întărit ideea unei colaborări pe termen scurt în primă fază, pentru a vedea ambele părţi dacă se înţeleg, dar a spus că sportiva din Constanţa e limpede că are nevoie de ajutor. ”Nu am început să lucrez cu Simona. Abia am cunoscut-o în Australia şi am stat de vorbă. După cum ştiţi, are nevoie de ajutor, am venit aici şi poate vom colabora. Acum doar vom sta de vorbă şi poate vom încerca”, a spus Van Cleemput, la sosirea pe Aeroportul ”Henri Coandă”, din Bucureşti.

Simona Halep a pierdut două poziţii în ierarhia feminină, dar, mai mult de atât îi va fi foarte greu să revină pe primul loc în următoarele şase luni. ”Îmi place mult jucătoarea, îmi place mult stilul ei de joc şi dacă s-ar perfecta parteneriatul, cred că ştiu cum aş putea s-o ajut. Ar fi prosteşte din partea mea să spun că voi face mai mult decât cel dinaintea mea. Ce mă interesează este munca”, a spus Thierry Van Cleemput, într-un interviu acordat pentru jurnalista Carole Bouchard.

 

Presa din Belgia a anunţat că Thierry van Cleemput va avea un salariu lunar de 17.000 de euro, adică un pic mai mult de 200.000 pe an. Suma anunţată este de cinci ori mai mică decât cea pe care o încasa Darren Cahill.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
antrenor,
primire,
salariu,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.