Ce PEDEAPSĂ primit un lider PNL care afirmase că votează cu PSD dacă emite OUG pe amnistie şi graţiere

Postat la 28 ianuarie 2019 112 afişări

Biroul Politic Naţional al PNL a votat, luni, demiterea lui Marin Anton din funcţia de preşedinte al organizaţiei din Giurgiu. Decizia de demiterii acestuia vine după ce liberalul a afirmat că familia lui va vota cu PSD dacă va da OUG pe amnistie şi graţiere.

Ce PEDEAPSĂ primit un lider PNL care afirmase că votează cu PSD dacă emite OUG pe amnistie şi graţiere

Marin Anton a fost demis de la şefia filialei Giurgiu, în şedinţa de lunia a Biroului Politic Naţional al partidului cu 59 de voturi „pentru”, 11 voturi „împotrivă” şi o abţinere, potrivit unor surse din din PNL.

 

Propunerea demiterii acestuia a fost făcută chiar de preşedintele PNL Ludovic Orban şi validată în şedinţa din 21 ianuarie a Biroul Executiv al formaţiunii.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
amnistie,
psd,
gratiere,
oug

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.