Alţi patru români au murit din cauza GRIPEI. Numărul total al deceselor ajunge la 43. Anunţul legat de epidemie, aşteptat marţi

Postat la 28 ianuarie 2019 125 afişări

Trei bărbaţi în vârstă de 40, 49 şi 93 de ani din judeţele Giurgiu, Brăila şi respectiv Bucureşti, precum şi o femeie de 87 de ani din judeţul Iaşi au murit din cauza gripei, numărul total al deceselor ajungând astfel la 43. Cu toţii sufereau şi de alte boli şi nu erau vaccinaţi antigripal.

Alţi patru români au murit din cauza GRIPEI. Numărul total al deceselor ajunge la 43. Anunţul legat de epidemie, aşteptat marţi

Potrivit Institutului Naţional de Sănătate Publică, o femeie în vârstă de 87 de ani din judeţul Iaşi a murit din cauza virusului gripal tip A. Victima suferea şi de alte boli, nefiind vaccinată antigripal. Decesul a fost înregistrat în data de 27 ianuarie.

De asemenea, printre victime se află şi un bărbat de 49 de ani, din judeţul Brăila, care a fost confirmat cu virus gripal tip A şi avea şi alte condiţii medicale preexistente.

O altă victimă este un bărbat de 93 de ani din municipiul Bucureşti, de asemenea având şi alte probleme de sănătate. Decesul a fost înregistrat pe 25 ianuarie.

Conform Institutului Naţional de Sănătate Publică, în data de 24 ianuarie, a murit şi un bărbat de 40 de ani din judeţul Mureş. Acesta avea şi alte condiţii medicale preexistente.

Niciuna dintre cele patru persoane nu era vaccinată antigripal.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decese,
cauza,
gripa,
anunt,
asteptare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.