ANM: Vremea se încălzeşte semnificativ în următoarele zile. Se aşteaptă precipitaţii, dar poleiul, doar izolat

Autor: Mediafax Postat la 27 ianuarie 2019 87 afişări

Vremea se încălzeşte semnificativ în următoarele zile, astfel că în sud-estul ţării temperaturile vor ajunge, marţi şi miercuri, la 14 grade Celsius. În Capitală, temperaturile cresc de la o zi la alta, de luni, ajungând miercuri la 9 grade Celsius. De asemenea, dispare şi poleiul din Bucureşti.

ANM: Vremea se încălzeşte semnificativ în următoarele zile. Se aşteaptă precipitaţii, dar poleiul, doar izolat

„Temperaturile cresc în următoarea periodă, mai ales în partea sud-estică a ţării, îndeosebi în Dobrogea, unde vom avea temperaturi şi de 14 grade Celsius, în zilele de marţi şi miercuri, deci temperaturi cu 10 grade mai mari faţă de normal. În rest, cresc temperaturile, dar nu aşa de spectaculos ca în Dobrogea. În Bucureşti, luni vor fi cam 3-5 grade, marţi 5-7 grade, iar miercuri 7-9 grade”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihai Huştiu, meteorolog de serviciu în cadrul Admnistraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Potrivit reprezentantului ANM, de marţi vor fi din nou precipitaţii în toate zonele ţării, însă poleiul se va depune doar izolat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
METEO,
VREME,
PROGNOZA,
grade,
temperaturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.