Premierul Florin Cîţu către angajaţii din Sănătate: Aşa nu mai merge. Faceţi-vă treaba sau plecaţi cu toţii acasă!

Autor: Alex Ciutacu Postat la 29 ianuarie 2021 449 afişări

Premierul Florin Cîţu către angajaţii din Sănătate: Aşa nu mai merge. Faceţi-vă treaba sau plecaţi cu toţii acasă!

Premierul Florin Cîţu a ieşit cu declaraţii dure la 8 ore după incendiul de la Matei Balş. El le-a transmis angajaţilor din sistemul de Sănătate să îşi facă treaba sau să plece acasă.

„S-a întâmpat anul trecut şi se pare că nu am învăţat nimic. S-a întâmplat astăzi din nou. Aşa nu mai merge. Angajaţilor din administraţie, din ministerul Sănătăţii, din corpul de control, le spun ieşiţi din birou şi faceţi-vă treaba altfel plecaţi cu toţii acasă. Este momentul ca în România fiecare angajat să îşi facă treaba pentru care este plătit. Este pretenţia pe care o am de la angajaţii din sectorul public”, a declarat premierul Florin CÎţu. 

Florin Cîţu, fost ministru de Finanţe, a subliniat că modul în care au fost cheltuiţi banii în sistemul de sănătate a fost complet nesustenabil în 2020. 

„Metehnele sistemului de sănătate din România şi-au făcut simţită prezenţa şi astăzi, am văzut şi acestă tragedie. Deşi au fost alocate resurse importante doar anul trecut pentru Sănătate, 65 miliarde din lei, doar o parte mică din aceşti bani s-au dus în investiţii. Este momentul pentru toată lumea să înţelegem că nu putem merge aşa mai departe. Nu putem cheltui 95% din resruse doar pe salarii şi sporuri, e nevoie de investiţii şi resurse pentru a evita astfel de tragedii”. 

El a menţionat că pe lângă ancheta aflată în curs a fost constituită o echipă de control care va prezenta un raport în funcţie de care se va proceda în perioada următoare. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
premier,
angajati,
plecare,
refuz,
sanatate,
bals,
declaratii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.