Premierul Florin Cîţu a numit un director din BCR în funcţia de preşedinte al ANPC

Autor: Cristina Bellu Postat la 01 martie 2021 149 afişări

Claudiu Dolot, directorul sucursalei BCR din Caraş-Severin, a fost numit preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), printr-o decizie a premierului Florin Cîţu publicată vineri în Monitorul Oficial.

Premierul Florin Cîţu a numit un director din BCR în funcţia de preşedinte al ANPC

Claudiu Dolot, directorul sucursalei BCR din Caraş- Severin, a fost numit preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), printr-o decizie a premierului Florin Cîţu publicată vineri în Monitorul Oficial.

“În temeiul art. 29 şi art. 31 lit. e) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al art. 5 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 700/2012 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, cu modificările şi completările ulterioare,prim-ministrul emite prezenta decizie. Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, Claudiu Daniel Dolot se numeşte în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor”, notează anunţul publicat în MO şi semnat de Florin Cîţu.

Claudiu Dolot deţine o vastă experineţă în mediul bancar, ocupând de-a lungul timpului funcţii de conducere în sucursalele Raiffeisen şi Volksbank din Caraş Severin.

El îl înlocuieşte la conducerea ANPC pe Eduardt Cozminschi, care a fost eliberat din rolul de preşedinte începând cu data de 26 februarie 2021.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Claudiu Dolot,
BCR,
ANPC,
presedinte,
numire,
premier,
director

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.