Premierul Cîţu, despre anunţul Standard & Poor's: Eroii sunt companiile private, antreprenorii. Fără încrederea lor nu reuşeam

Autor: Petru Mazilu Postat la 17 aprilie 2021 56 afişări

Premierul Cîţu, despre anunţul Standard & Poor's: Eroii sunt companiile private, antreprenorii. Fără încrederea lor nu reuşeam

Premierul Florin Cîţu a comentat decizia Agenţiei Standard & Poor's care a îmbunătăţit ratingul României pentru prima dată în ultimii opt ani spunând că antreprenorii sunt eroii acestei reuşite. Realizarea a apărut în condiţiile unei bune guvernări, a mai spus Cîţu.

Prim-ministrul le-a mulţumit antreprenorilor români care au făcut sacrifcii şi a vorbit despre măsurile economice luate de alianţa de la guvernare.

„Eroii sunt companiile private, antreprenorii. Ei sunt cei care au dus greul şi cu ei m-am consultat de multe ori. Fără încrederea lor nu reuşeam. Pentru toate acestea, le mulţumesc. Realizarea este cu atât mai importantă cu cât vine în contextul celei mai mari crize economice şi sanitare din ultimii 100 de ani. Această coaliţie condusă de PNL, din care fac parte USR-PLUS şi UDMR, a reuşit ce nu au putut face guvernările anterioare în perioadele de creştere”, a declarat Florin Cîţu, în timpul unei declaraţii publice.

Îmbunătăţirea ratingului vine la pachet cu încă o premieră, a declarat Florin Cîţu sâmbătă, la Palatul Victoria.

„Aş vrea să vă vorbesc despre altă premieră. Am reuşit să reducem deficitul bugetar, avem venituri mai mari, în condiţiile în care nu am mărit taxele şi nu am introdus nicio taxă.... Anul trecut am vorbit despre încredere, v-am cerut să aveţi încredere, am promis că voi lua decizii, aşa s-a întâmplat. În trimestrul 4 am avut cea mai mare creştere din UE. Standard & Poor's este garanţia că ce am promis, am făcut, că asigurăm stabilitatea României”, a precizat premierul României.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
standard & poor's,
companii,
florin citu,
premier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.