Premieră pe piaţa de criptomonede din România: Un teren de 2 milioane de euro a fost cumpărat cu monede virtuale

Postat la 15 mai 2018 171 afişări

Un grup de oameni de afaceri a realizat cea mai mare tranzacţie cu moneda digitală OneCoin din România, de aproape 2 milioane de euro, pentru un teren din Băicoi, jud. Prahova, pe care urmează să fie realizat un cartier de locuinţe.

Premieră pe piaţa de criptomonede din România: Un teren de 2 milioane de euro a fost cumpărat cu monede virtuale

Potrivit datelor din platforma de tranzacţionare, investitorii au plătit 89.588,38 OneCoin pentru terenul de 7.000 mp situat pe DN1 Ploieşti-Braşov, sumă ce reprezintă echivalentul a aproape 2 milioane de euro.

 

Aceasta ar fi cea mai mare tranzacţie cu moneda digitală OneCoin realizată vreodată în România, pe platforma de ecommerce DealShaker, informează un comunicat. OneCoin este o monedă digitală bazată pe criptografie. La fel ca si codul de bare, sau seria trecută pe o factura, fiecare monedă digitală este unică. Spre deosebire de alte criptomonede precum Bitcoin, OneCoin este folosită exclusiv pentru tranzacţiile dintre persoanele membre ale comunităţii, pe platforma DealShaker.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.