Predoiu: În condiţiile în care am candidat eu la Parlament, nici preşedintele Băsescu nu câştiga

Postat la 30 iulie 2013 31 afişări

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a comentat afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu la adresa sa, apreciind că, în condiţiile în care a candidat el la Parlament - cu notorietate zero şi campanie făcută sâmbăta şi duminica -, nici Traian Băsescu nu ar fi câştigat.

Predoiu: În condiţiile în care am candidat eu la Parlament, nici preşedintele Băsescu nu câştiga

 Cătălin Predoiu a declarat la Digi24 că nu a câştigat un mandat de parlamentar pentru că nu a vrut să facă "maşinaţiuni".

"În condiţiile în care am candidat eu, nici domnul preşedinte nu câştiga alegerile. Acolo s-au făcut anumite maşinaţiuni pe care eu am refuzat să le fac: mita electorală. Pe de altă parte, n-a fost chiar un eşec. Am luat vreo 9.700 de voturi, lipsindu-mi vreo 200 de voturi, în condiţiile în care în alte colegii s-a intrat cu 3-3.500 de voturi (în Parlament - n.r.). Atunci, în 2008, cu notorietatea zero pe care o aveam, cu campanie electorală făcută sâmbătă şi duminică, pentru că în rest am stat la minister (Ministerul Justiţiei - n.r.), atât am luat, 9.700 de voturi", a declarat Cătălin Predoiu.

El a făcut referire la Margaret Thatcher, care a pierdut primele două algeri parlamentare în care a candidat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/predoiu-in-conditiile-in-care-am-candidat-eu-la-parlament-nici-presedintele-basescu-nu-castiga-11178747
11178747
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.