Povestea incredibilă a lui Frank Bourassa, bărbatul care a tipărit 272 milioane dolari! De ce a scăpat doar cu amendă

Postat la 19 mai 2020 606 afişări

Povestea incredibilă a lui Frank Bourassa, bărbatul care a tipărit 272 milioane dolari! De ce a scăpat doar cu amendă

Îl cheamă Frank Bourassa şi a tipărit 272 milioane de dolari SUA. Evident, falşi.E un bărbat de vreo patruzeci şi ceva de ani, cam corpolent, născut şi crescut în zona Quebec din Canada. De mic, a crescut printre ”băieţii de cartier” dar nu s-a remarcat prin nimic spectaculos.

Şi-a câştigat existenţa din diverse combinaţii, cu precădere legate de contrabandă, zona fiind foarte ”ofertantă”. Port, oraş mare, 8,8milioane de locuitori, ”piaţă” pe măsură

De mic însă, a avut un ”fix”. Cum să facă bani, fără să se omoare cu munca şi să nu se mai expună tuturor riscurilor generate de implicarea în contrabandă. Bătaie mare de cap, tovarăşi mulţi, bani cam puţini.

Trebuia altceva. Pentru că ţinta sa era cum să facă bani, i-a venit ideea să-i facă, la propriu. Şi-a fixat interesul pe dolarul american, USD.

Ani de zile, s-a documentat extrem de temeinic cu privire la modul în care se fac banii, din ce fel de hârtie, ce fel de cerneluri, compoziţie chimică, elemente de siguranţă etc.

Calitatea principală a lui Frank este incontestabil, tenacitatea şi capacitatea extraordinară de a culege informaţii cu o răbdare şi abilitate ieşite din comun. A schimbat mii de mailuri cu furnizori de toate felurile, pregătindu-şi marea lovitură.

Totul, tot procesul de documentare, l-a făcut singur. Devenise un as în materie.

Mai mult, se simţea ”safe”, nimeni nu avea nici o idee despre ceea ce intenţiona. Asta, îi dădea un sentiment foarte bun, de încredere.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barbat,
tiparire,
bani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.