Lidl continuă investiţiile în România şi inaugurează două magazine

Autor: Roxana Rosu Postat la 19 mai 2020 120 afişări

Lidl continuă investiţiile în România şi inaugurează două magazine

Lidl continuă investiţiile în România şi inaugurează două magazine, în Craiova şi Bragadiru, judeţul Ilfov, ajungând la o reţea de 270 de unităţi pe piaţa locală.

Fiecare magazin are o suprafaţă de vânzare de peste 1.300 m², iar în fiecare dintre acestea vor lucra peste 20 de angajaţi.

Compania aplică în continuare măsurile de împotriva răspândirii coronavirusului în toată reţeaua din România.

Lidl, parte a grupului Schwarz, are peste 7.500 de angajaţi în România. Compania a anunţat la începutul anului că va investi 1 miliard de lei în România în 2020, unul dintre cele mai mari bugete comunicate de discounter pe piaţa locală până acum.

Anul trecut nemţii s-au apropiat de pragul de 10 mld. lei cifră de afaceri după o nouă creştere puternică, potrivit calculelor ZF. În 2018 Lidl a ajuns la 7,8 mld. lei afaceri în România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
craiova,
romania,
bragadiru,
continuare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.